TERRASSEVARMERE SOM IKKE AVGIR LYS

Vi er stolte av å være markedsledende på utevarme som IKKE avgir det tradisjonelle intense røde lyset. Vi leverer 2 ulike typer som både bygger på nyutviklet nano-teknologi og keramiske elementer. Nå får du nå en utendørs varmer i lekker design og høy kvalitet.

Provida Max Power Plus 3x1000W
I nært samarbeid med fabrikk har vi forbedret og økt ytelsen og har nå markedets kraftigste varmer UTEN LYS. Nå kan du nyte norske sommerkvelder med romantisk belysning istedet for å sitte i «flombelysning» fra terrassevarmeren. Har du en sommerstue, vinterhage, hagestue eller innglasset terrasse, er dette et perfekt alternativ. Du kan også bruke den på terrasser med god le for vind. (3 vegger og tak) Monteringshøyde 1,8-2,4m Kommer med fjernkontroll og 3 effektnivåer

Provida ILIOS
ILIOS er serien for deg som er designmessig opptatt, og vil ha noe som er virkelig lekkert. Kundene våre elsker denne modellen og den kraftige men behagelige varmen. ILIOS kommer med fjernkontroll, 2 effektnivåer, timer, termostat og WiFi. Så dette er virkelig et komplett produkt.

MERK: ILIOS er varmere med en ny type teknologi og en lavere overflatetemperatur enn tradisjonelle terrassevarmere med lys. Derfor stilles det litt andre krav i forhold til bruk. Så dersom du har en innglasset terrasse, vinterhage, sommerstue etc er disse perfekt. ILIOS bør ikke brukes på åpne arealer.

VI KAN
INFRARØD
VARME

Provida Varme AS er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. Alle våre produkter holder svært høy kvalitet, har optimal ytelse og lang levetid. Vi leverer neste generasjons terrassevarmere samt fremtidens oppvarming til bolig og næring. Markedets største produktutvalg finner du hos oss.

Uansett behov, stort eller lite, privat eller næring: Vi har løsningen!

SE FLERE PRODUKTER I VÅR NETTBUTIKK