TERRASSEVARMERE SOM IKKE AVGIR LYS

Provida Varme er stolte av å kunne lansere en ny type utevarme UTEN det tradisjonelle intense røde lyset. Vi leverer 2 ulike typer som både bygger på nyutviklet nano-teknologi og keramiske elementer. Nå får du nå en utendørs varmer i lekker design i svært høy kvalitet.

Med en roligere og mer behagelig varme, samtidig som man har den optimale effekten i trygg og sunn infrarød varme, er du sikret god og lun varme på uteplassen. Vi garanterer deg en mykere varmeopplevelse enn tidligere.

Vi leverer 2 produktserier, begge med fjernkontroll:
Provida JH "Modell Sørenga"
serien har en overflate i spesialbehandlet aluminium og gir en meget lun og behagelig varme. Den leveres i 1800w og 2400w. En lekker modell som du kan være stolt av å ha på veggen. Passer best i sommerstuer, vinterhager, hagerstuer og innglassede terrasser. (Bør ikke brukes på åpne terrasser) Monteringshøyde 1,8-2,2m

Provida PVH "Modell Max Power" på 3x800watt.
I nært samarbeid med fabrikk har vi forbedret og økt ytelsen og har nå markedets kraftigste varmer UTEN LYS. Nå kan du nyte norske sommerkvelder med romantisk belysning istedet for å sitte i flombelysning. Har du en sommerstue, vinterhage, hagestue eller innglasset terrasse, er dette et perfekt alternativ. Du kan også bruke den på terrasser med god le for vind. (3 vegger og tak) Monteringshøyde 1,8-2,4m

NYHET:
Provida PVH Max Power PRO 4x800w
Nok en gang har vi forbedret våre suksessprodukter, og vidreutviklet Max Power. Nå kommer den i en enda større og kraftigere utgave på hele 3200w. Max Power PRO er for deg som vil unngå det tradisjonelle lyset fra terrassevarmerne og allikevel ha god varme. Har du en sommerstue, vinterhage, hagestue eller innglasset terrasse, er dette et perfekt alternativ. Du kan også bruke den på terrasser med god le for vind. Monteringshøyde 1,8-2,4m

JH serien er for deg som er designmessig opptatt, og vil ha noe som er virkelig lekkert. Kundene våre elsker modellen og den behagelige varmen. MERK: Da JH og PVH serien er utevarmere med en ny type teknologi og en noe lavere overflatetemperatur enn tradisjonelle terrassevarmere med lys, stilles det litt andre krav i forhold til bruk. Dersom du har en innglasset terrasse, vinterhage, sommerstue etc er disse perfekt.

Har du derimot en terrasse med god le for vind og vil unngå det tradisjonelle røde lyset, kan du bruke Max Power og Max Power PRO som er noe kraftigere. Ønsker du enda mer effekt anbefaler vi våre modeller MED lys. De er kraftigere og vil fungere bedre da de har en høyere overflatetemperatur og noe anderledes varmestråling.

Ønsker du å handle kan du kontakte oss direkte eller gå til vår nettbutikk ved å klikke her. Trenger du råd og veiledning? Ring oss i dag for en uforpliktende prat om DITT behov!

VI KAN
INFRARØD
VARME

Provida Varme AS er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. Alle våre produkter holder svært høy kvalitet, har optimal ytelse og lang levetid. Vi leverer neste generasjons terrassevarmere samt fremtidens oppvarming til bolig og næring. Markedets største produktutvalg finner du hos oss.

Uansett behov, stort eller lite, privat eller næring: Vi har løsningen!

Max Power Hvit og Sort 3×800

Max Power 3x800W

4 990kr

Neste generasjons terrassevarmer.

Dette er et perfekt alternativ som passer best i sommerstuer, vinterhager, hagestuer og ikke minst innglassede terrasser. Max Power kan også brukes på terrasser og uteområder med god le for vind, og ellers alle andre steder du ønsker varme.
Max Power Hvit og Sort 4×800

Max Power 4x800W

5 990kr

Neste generasjons terrassevarmer.

Dette er storebroren til Max Power, og her har du en terrassevarmer på hele 3200w som gir særdeles god varme. Dette er markedets kraftigste terrassevarmer som IKKE avgir lys!
Provida-JHNR-Sorenga

Provida Varme Sørenga

5 990kr

Fåes i 1800W, 2400W, 3200W

En designmessig overlegen terrassevarmer som har blitt meget populær. Her har du et lekkert produkt som gir meget god og behagelig varme. Passer perfekt i sommerstuer, vinterhager, hagestuer og innglassede terrasser. Vi anbefaler ikke denne modellen på åpne plasser da den har en lavere overflatetemperatur enn andre modeller.
Provida-Ilios-Front

Provida Varme Ilios

5 990kr

2400W

Med sine 2400W er dette en kraftig varmer som gir en rekke muligheter. Siden ILIOS er i infra-kategori mellombølge avgir den god og behagelig varme som passer i en rekke miljøer. Enten det er en vinterhage, hagestue, innglasset terrasse, en lagerbygning, kontorer, Hot Yoga senter, i huset eller på hytta, er ILIOS et godt alternativ.

SE FLERE PRODUKTER I VÅR NETTBUTIKK