TERRASSEVARMERE TIL PRIVATMARKEDET

Hos oss finner du en rekke terrassevarmere med svært høy kvalitet og ytelse samt lang levetid.

Ønsker du å forlenge de vakre sommerkveldene med god og behagelig utevarme eller vil du virkelig strekke sesongen i begge ender? Har du utfordrende forhold og trenger en kraftig terrassevarmer? Vil du kanskje ha ekstra varme i sommerstuen, vinterhagen eller i en inn-glasset terrasse? Vi har lang erfaring og høy kompetanse på fagområdet infrarød varme. Uansett hva ditt behov er, har vi løsningen som passer DEG.

Nedenfor ser du kun noen av våre utvalgte modeller. Vi har et meget stort og variert produktspekter, så uansett om du vil ha en terrassevarmer på veggen eller i taket, en mobil varmer du kan flytte rundt, varme i vinterhagen, sommerstuen eller på en inn-glasset terrasse, har vi løsningen. Her finner du produkter som dekker alle mulige behov. Vi har markedets største produktutvalg innenfor infrarød varme til både privat- og proff-markedet.

Ønsker du å handle kan du kontakte oss direkte eller gå til vår nettbutikk ved å klikke her. Trenger du råd og veiledning? Ring oss i dag for en uforpliktende prat om DITT behov!


VI KAN
INFRARØD
VARME

Provida Varme AS er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. Alle våre produkter holder svært høy kvalitet, har optimal ytelse og lang levetid. Vi leverer neste generasjons terrassevarmere samt fremtidens oppvarming til bolig og næring. Markedets største produktutvalg finner du hos oss.

Uansett behov, stort eller lite, privat eller næring: Vi har løsningen!
SE FLERE PRODUKTER I VÅR NETTBUTIKK