PROVIDA VARME ER MED TEAM OTTO ON TOUR

"Dagens samfunn har blitt mer og mer “meg og mitt” og “ikke bry deg” holdning. Dette ønsker jeg å gjøre noe med. Så nå har jeg samlet teamet mitt og skal 20. mai 2019 ut på en roadtrip gjennom Norge. Nå skal vi fikse der det trengs." - Otto

Ep. 3 - Varhaug

I dag var vi med Team Otto On Tour på Varhaug i Rogaland.

Det var behov for hjelp til å bygge en terrasse og sette i stand uteområdet. Vi ble invitert til å levere terrassevarmere slik at huseierne kunne utvide bruken av terrassen.

Og for en fantastisk plass de hadde. En utrolig fin utsikt ned mot havet hvor de har vakre solnedganger. Her var det viktig for oss å levere varmere som gir mye varme, men som ikke forstyrrer den vakre utsikten. I tillegg måtte de tåle den saltholdige luften uten å ruste. Hva gjorde vi? Hva leverte vi?
Besøk Team Otto