EKSKLUSIVE HÅNDKLETØRKERE

Vi i Provida Varme er stolte av å lansere en helt ny serie med eksklusive håndkletørkere.

Vi har som alltid lagt stor vekt på kvalitet gjennom alle ledd. Vi har også sørget for at fabrikkene vi arbeider med har de riktige etiske retningslinjer samt de beste sertifiseringer.

En håndkletørker kan være så mye mer enn de tradisjonelle ribberørs-løsningene. Våre serier gir varme over hele overflaten slik at de gir en god og jevn varme til håndkleet. Ingenting er bedre enn å gå ut av dusjen og tørke seg med en varmt og lunt håndkle.

I tillegg har de aller fleste modellene en effekt som gjør at de også kan fungere som en ekstra varmekilde når du trenger det. Sist men ikke minst: Med lekker design og utførelse er det ikke bare en håndkletørker men et møbel!

Så i praksis kan vi kalle det et skikkelig KinderEgg: Håndkletørker – Varme – Møbel.

ONYX er en ultraluksuriøs serie med glassoverflate og de beste finisher. Touch med 3 effektnivåer og timer på 3 timer. Produsert i Ukraina gjør denne serien spesiell for alle.

Ønsker du å handle kan du kontakte oss direkte eller gå til vår nettbutikk ved å klikke her. Trenger du råd og veiledning? Ring oss i dag for en uforpliktende prat om DITT behov!


TEKNISK
INFORMASJON

ONYX

Velkommen til ONYX – den mest eksklusive håndkletørkeren du kan montere på badet ditt. Som den eksklusive partneren til HYBRO Technologies, er vi stolte av å introdusere ONYX i Norge. Dette er en helt ny måte å oppleve en håndkletørker på! Med enestående kvalitet er ONYX for de som virkelig setter pris på unikt design, kompromissløs funksjon og høy kvalitet.

ONYX er en ultramoderne håndkletørker som lar deg utføre tre oppgaver samtidig:
Forsiktig tørke håndklærne Varmer opp badet komfortabelt Legger til stil til baderommet ONYX har, bortsett fra å være et unikt design element, to hovedfunksjoner. Det første er å tørke håndklær eller annet tøy. Den andre funksjonen er varme. ONYX er altså også et ekstra varmeprodukt til badet. Den jevne varmen på overflaten avgir infrarød varme i langbølge segmentet, som i kombinasjon med konveksjon gir en effektiv varmekilde. En sol i miniatyr på badet.

Oppbygning:
ONYX håndkletørker er laget av herdet glass. Dette gir lang holdbarhet og sikkerhet.
Varmeelementet er plassert jevnt mellom glasset og rammen i en fullstendig forseglet enhet. Håndklestengene er laget av rustfritt stål. Hele tykkelsen på enheten er kun 8mm. Det ultra tynne designet legger vekt på en unik stil og vårt innovative design.

TOPAZ

TOPAZ serien er en fantastisk serie håndkletørkere som virkelig gjør seg på badet.

Ved å installere en håndkletørker på badet får du ikke bare muligheten til å tørke håndkleet raskere, du får et lunt og varmt håndkle å tørke deg med på kalde morgener. I tillegg avgir TOPAZ god varme slik at du får en ekstra varmekilde på badet.

HUSK: Bakterier begynner å vokse på våte håndklær, men veksten stanses etterhvert som det tørker. Våte håndklær bør derfor henges til tørk umiddelbart etter bruk, og tørketiden er avgjørende.

Derfor er en håndkletørker den optimale løsningen.

TOPAZ trekker kun 140W, noe som er så lite at det ikke synes på strømregningen, men det er nok til at man får luksusfølelsen i hjemmet.

VI KAN
VARMEPRODUKTER

Provida Varme AS er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. Alle våre produkter holder svært høy kvalitet, har optimal ytelse og lang levetid. Vi leverer neste generasjons terrassevarmere samt fremtidens oppvarming til bolig og næring. Markedets største produktutvalg finner du hos oss.

Uansett behov, stort eller lite, privat eller næring: Vi har løsningen!